Magistrații au respins cererea lui ÎPS Teodosie de anulare a carantinei

Magistrații au respins acțiunea înaintată de către ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, în dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, prin care arhiepiscopul cerea anularea deciziei de carantină emisă de către DSP București.

Acțiunea poate fi atacată în apel.

La Judecătoria Constanța, a fost înregistrat pe 25 ianuarie 2022 dosarul cu numărul 1376/212/2022, prin care ÎPS Teodosie a cerut suspendarea și anularea deciziei de carantinare impusă de către DSP București, în momentul în care ierarhul a revenit în țară din Iordania, pe 20 decembrie a.c.

Ieri, 26 ianuarie 2022, a avut loc termen în dosarul menționat anterior, ședința a avut loc la ora 09.30. Judecătorii au decis să amâne pronunțarea pentru joi, 27 ianuarie 2022.

ÎPS Teodosie a fost amendat de trei ori, cu câte 1.000 de lei, pentru că a nu a respectat carantina.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Au ajuns în arest după ce au tâlhărit o femeie, la ea acasă, și un bărbat, la ei în mașină

Thu Jan 27 , 2022
În urma cercetărilor în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor Poliției orașului Negru Vodă, au identificat 2 bărbați, de 26, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, la data de […]
catuse