Mai are PSD bărbați cu sânge-n vene?

Din postura de ziarist ajungi să cunoști politicienii dincolo de imaginea lor de la televizor. Ajungi să știi că în orice partid sunt oameni valoroși și lichele. Orice partid, fie că vorbim de PSD, PNL, PMP, etc. Dincolo de doctrina politică pe care o îmbrățișează, sunt oameni cu un background educațional valoros, sunt persoane inteligente și – deși aici am ceva dubii – sunt și unii care nu doresc să dea foc la țară pentru interesul lor personal. Sau, mai rău, pentru interesul șefului lor sau al unui grup infracțional.

Știu toate astea și totuși nu văd pe nicăieri, zilele acestea, bărbații din PSD. Cu excepția notabilă a lui Mihai Chirică, vicepreședinte PSD la nivel național și primarul Iașiului. El a cerut ”de urgență” retragerea ordonanței și a anunțat că, dacă nu se va întâmpla așa, va ieși în stradă. A mai spus ceva interesant. ”Mai sunt și alții care gândesc la fel ca mine, dar nu-mi cereți să dau nume”.

Partidul este un organism viu, în care lupta pentru putere este nu numai inerentă, ci și încurajată sau încurajabilă, în momente când există derapaje. Și astfel de derapaje avem acum. Nu toți pesediștii sunt de acord cu ordonanța de modificare a Codului Penal, nu toți sunt de acord cu grațierea. Sunt printre ei mulți oameni cinstiți, care și-au educat copiii să fie onești, care le văd acestora viitorul în România, nu peste hotare, cei care cred în muncă, nu în șmenuri.

Oamenii aceștia tac. Repet, cu excepția primarului din Iași.

Toți sunt prizonierii vrajei lui Dragnea? Mai are PSD bărbați cu sânge-n vene?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Mai are PSD bărbați cu sânge-n vene?

  1. Către Domnul Director de la confort Urban . Pe strada Constantin Bobescu in porțiunea de la nr.90 până la str. Baba Novac este necesara scurgere pluviala reală întrucât zona are o acumulare masiva de apa pluviala și blocurile sunt construite cu parcări subterane fara scurgeri in care se acumulează apa de ploaie și mai grav din canalizări care refulează întrucât nu au fost concepute la adâncimea corespunzătoare eliminării apei ,și diametru corespunzător de preluare a debitului de apa de la blocuri . Provizoriu de poate da o panta gravitațională străzii către str. Baba Novac. Noi am amenajat o pompa pentru eliminarea apei din subsol dar nu avem unde sa o deversam . O dam in stradă și vine innapoi.Mentionez că pe vreme ploioasă in subsol intra apa uzată cu dejecții venita din canalizarea străzii. Vă rugam insistent rezolvarea canalizării străzii Constantin Bobescu și asfaltarea .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM. Constănțenii și-au depășit propriul record: 8.500 de persoane în stradă. GALERIE FOTO

joi feb. 2 , 2017
UPDATE. 10.000 de constănțeni au protestat ieri, în Constanța. Constănțenii și-au depășit propriul record: 8.500 de persoane sunt acum în stradă, împotriva ordonanței de modificare a Codului Penal. Oamenii cer clar abrogarea acesteia și au scandat împotriva PSD. S-au scandat lozinci precum: ”Abrogați și apoi plecați!”, ”Abrogare strigați în gura […]

V-ar putea interesa și: