Mai dispar câteva locuri de parcare din municipiul Constanța

Locurile acestea de parcare nu vor mai exista, din 28 iulie

Începând de mâine, 28 iulie, stația de autobuz de pe strada I.G. Duca, în apropierea intersecției cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers spre Casa de Cultură, va fi mutată după intersecția cu strada Călugăreni.

Măsura va fi luată pentru fluidizarea traficului în zonă, mai ales că în momentul opririi autobuzului în stație, o bandă de circulație se bloca iar circulația era îngreunată.

„Odată cu mutarea stației de autobuz, în continuarea acesteia, pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între strada Călugăreni și bulevardul Alexandru Lăpușneanu va fi interzisă oprirea.”, a anunțat Primăria Constanța.

În acest fel banda de circulație care permite virajul la dreapta pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu va fi eliberată, iar traficul va fi fluidizat.

Primăria roagă conducătorii auto să fie atenți la indicatoarele rutiere, să respecte regulile de circulaţie și să manifeste atenţie sporită în trafic.

Și locurile de parcare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu vor dispărea, în urma reconfigurării zonei și a introducerii unei benzi speciale pentru mijloacele de transport în comun.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.