Mai multe cazuri de Covid-19 la teatrele din Constanța

teatrul de stat constanta (2)

Mai multe cazuri de Covid-19 au fost confirmate la Teatrul de Stat Constanța (TSC) și la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare”.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa, Cristina Schipor, a declarat, pentru News.ro, că există un focar de coronavirus la TSC. În prezent, au fost confirmate trei cazuri de COVID-19, fiind vorba de două cazuri din rândul personalului auxiliar şi de un regizor.  

Cristina Schipor a precizat că ancheta epidemiologică este în plină desfăşurare la Teatrul de Stat Constanţa.  

Teatrul de Stat Constanţa a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că unul dintre angajaţii săi a fost depistat pozitiv cu COVID-19.  

„Unul dintre angajaţii teatrului, din atelierele de producţie, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Persoana respectivă nu are nicio atribuţie şi niciun prilej de a intra în contact cu publicul. Cu toate acestea, Teatrul de Stat Constanţa nu va programa spectacole în următorul week-end, pentru a evita orice pericol de contaminare”, a anunţat conducerea teatrului.  

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” a transmis, miercuri, că spectacolele care urmau să fie susţinute în weekendurile 12-13 septembrie şi 19-20 septembrie. Decizia a fost luată deoarece mai mulţi dintre actorii instituţiei au colaborat la cea mai recentă premieră a Teatrului de Stat şi au intrat în contact direct cu unul dintre cazurile de la instituţia de cultură respectivă.

Citește și: Focar de coronavirus la Direcția de Sănătate Publică din Constanța
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, sprijinite de Guvern

mie sept. 9 , 2020
Vicepremierul Raluca Turcan a spus, azi, că Guvernul propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru industria festivalurilor, urmând să sprijine evenimente precum Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well. „Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well vor fi sprijinite de Guvern! Industria organizatoare de evenimente culturale mari a […]

V-ar putea interesa și: