Mai multe mașini parcate pe trotuar au fost vandalizate. Cum comentați?

Mai multe mașini parcate pe trotuar au fost vandalizate de persoane necunoscute. Acestea au smuls, pur și simplu, ștergătoarele autoturismelor, provocând ceva pagube. Nu sunt foarte importante ca valoare, dar sunt totuși pagube pentru care oamenii trebuie să scoată chiar și câteva sute de lei din buzunar.

S-a întâmplat în zona Macului Roșu din municipiul Constanța, la primele blocuri spre Brotăcei, iar imaginile au fost publicate pe Facebook, de către utilizatorul Lupu Radu, pe pagina Parchez ca un bou.

După postarea fotografiilor, părerile au fost împărțite. Unii dintre cei care au comentat au spus că, dacă i-ar prinde pe făptași, și-ar face singuri dreptate, alții i-au criticat pe șoferi pentru că au parcat neregulamentar, blocând trotuarul. Într-una din imagini se vede chiar cum o femeie plimbă un căruț pe stradă.

Ambele tabere par să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește două lucruri: constănțenii nu au unde să-și parcheze mașinile și poliția nu face mai nimic în astfel de cazuri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Mai multe mașini parcate pe trotuar au fost vandalizate. Cum comentați?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În Sibiu, drumul de acces către cartierul Maurer a fost construit înainte de a pune prima cărămidă. În Constanța nimeni nu știe să dea detalii

lun oct. 30 , 2017
Construirea de către Maurer Residence a 3.500 de apartamente în zona Carrefour, spre Ovidiu, va crea un trafic infernal în zonă. Am mai spus-o. Și acum, vara, se circulă bară la bară acolo. „Eu stau în Palazu Mare. Și acum, vara, uneori e coadă de la Registrul Comerțului până la […]
Maurer Constanța

V-ar putea interesa și: