Mai multe străzi din Valu lui Traian au rămas fără apă

raja apa medgidia

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui hidrant avariat, de la intersecția străzilor Islazului cu Horia Cloșca și Crișan, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 10 noiembrie 2021, în intervalul orar 14.00 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Islazului, Semănătorilor, Nicolae Bălcescu, Pădurii, Nicolae Grigorescu, Horia Cloșca și Crișan, Theodor Aman, precum și cei de pe străzile adiacente.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Curtea de Apel a decis: dosarul penal al lui Cristian Maricel Cîrjaliu merge înainte

Wed Nov 10 , 2021
Cristian Cîrjaliu, primarul comunei Agigea (Constanța), membru PSD, și secretara sa, Ancuța Calust, au fost trimiși în judecată, în iunie 2020, de către procurorii DNA Constanța, pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu. În rechizitoriul procurorilor, se arată că primarul Cîrjaliu a dispus trecerea de la o […]