Mai multe zone din Constanța vor rămâne fără căldură și apă caldă

Termoficare Constanța SRL a anunțat, luni seară, că mai multe zone din Constanța nu vor avea apă caldă și căldură.

„Având în vedere „Contractul de executie lucrari de reparatie a retelelor de transport si distributie energie termica”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str.Cuza Voda intre str.Miron Costin si str.Siretului.”, spun reprezentanții firmei.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum si încălzire la următoarele puncte termice: PT 1, PT 2, PT 3, PT 16, PT 10, PT 66, PT 6, PT 9, PT 5, PT 8, PT 7, PT 40, PT 41 începând din dimineața zilei de 05.12.2023. Mare parte din acestea sunt în centru.

Harta punctelor termice poate fi consultată AICI.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minimum 12 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petardele au început să facă victime

mar dec. 5 , 2023
Ca în fiecare an, petardele fac victime. În 2023, sezonul nenorocirilor a început devreme, din primele zile ale lunii decembrie. Primele victime au fost un băiat de 10 ani și un bărbat de 30. Băiatul și-a pierdut două degete după ce i-a explodat o pocnitoare în mână. I-ar fi dat […]

V-ar putea interesa și: