Mai mulți români vaccinați decât infectați cu SARS-CoV-2

Mai mulți români vaccinați decât infectați cu SARS-CoV-2

Astăzi este o zi importantă pentru combaterea epidemiei de coronavirus în România. La ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2.

„Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt.

Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!

Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi!”, a declarat Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ori punem stâlpișori, ori nu mai punem

sâm feb. 20 , 2021
Stâlpișorii montați pe trotuare au un rol foarte clar și util: să împiedice șoferii să-și urce mașinile pe ele și, astfel, să poată fi folosite de pietoni. Una din străzile pe care fosta administrație a montat astfel de stâlpișori este Baba Novac. De fapt, pe o porțiune a străzii, cea […]
strada-baba-novac-stalpisori constanța

V-ar putea interesa și: