Mai mulți șoferi și un motociclist beat au dosare penale

politist alcool test

Mai mulți șoferi și un motociclist beat au dosare penale după ce au fost depistați de polițiști. Tot cu dosare penale s-au ales și doi bărbați care s-au suit la volan fără să aibă permis.

Pe 14 iulie, în jurul orei 15.00, poliţişti din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Podului din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La ora 17.50, poliţişti din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

Zece minute mai târziu, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Valea Dacilor, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Văii din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, în timp ce conducea un tractor, pe DC 43, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Peste aproximativ o oră, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Primăverii din Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.