Mai mulți tineri din Constanța au strâns cadouri pentru 140 de familii din comuna Pantelimon VIDEO

O parte din alimentele cumpărate pentru locuitorii din satele Runcu și Nistorești

Un grup de 10 tineri din Constanța s-au gândit să facă o faptă bună de Crăciun. Primul pas a fost să sune la Consiliul Județean, ca să întrebe unde este nevoie de ajutor, ne-a spus Ștefan David, cel care a pus totul la cale (are numai 19 ani și jumătate). Au fost îndrumați spre comuna Pantelimon.

Ștefan David l-a sunat pe primarul comunei, pentru a afla care sunt lucrurile de care ar avea nevoie locuitorii. Situația, din păcate, nu este foarte bună în zonă, dimpotrivă.

„Împreună cu câțiva prieteni am strâns bani de la cunoscuți. Cu ei am reușit să cumpărăm alimente pentru 140 de familii din satele Runcu și Nistorești. Le-am împachetat și vom merge mâine să le ducem (n.r. 20 decembrie). Am pus în fiecare pachet câte două sticle de ulei, două pachete de făină, două prăjituri, precum și câte un pachet de mălai, orez, zahăr, napolitane, fursecuri, bomboane, un cozonac și o sticlă de suc.”, ne-a spus.

Alimentele sunt sortate și împachetate

Dăruirea pachetelor va avea loc începând cu ora 10 în satele respective.

Acțiunea este organizată de acești copii în nume propriu. Au mai făcut astfel de gesturi și în trecut, când activau în diverse organizații.

Vom reveni cu imagini de la acțiunea de mâine.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.