Mai mulți turiști au bătut grav doi salvamari. S-a lăsat cu oase rupte

S-a lăsat cu bătaie și oase rupte pe o plajă din Eforie, unde salvamarii au încercat să-i împiedice pe câțiva turiști să intre în apă, pentru că marea era prea agitată.

„Astăzi, în jurul orei 17.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord. La fața locului, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că incidentul s-ar fi produs între un grup de turiști și salvamari. La acest moment 4 bărbați din grupul turiștilor au fost conduși la sediul Poliției Eforie pentru a fi audiați”, a transmis IPJ Constanța.

Turiștii sunt din București. Au fost nemulțumiți și faptul că salvamarii patrulau cu ATV-ul pe plajă.

„La fața locului au ajuns echipe mixte formate din polițiști și jandarmi.

În afara celor două persoane transportate inițial la spital (salvamari), doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Până la acest moment au fost identificați 6 bărbați, turiști, cu vârste cuprinse între 35-40 de ani.”, au mai spus reprezentații IPJ Constanța.

Cele trei victime – un turist de 26 de ani, lovit la nas și la cap și doi salvamari, de 44, respectiv 46 de ani – cu plagă la cap și fractură braț stâng, respectiv umăr dislocate, au fost preluate de ambulanțele SMURD din Eforie Nord și Tuzla.

În afara celor doi salvamari transportați la spital imediat după scandal, alți doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale – unul de pe plajă, celălalt de la sediul Poliției.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Mai mulți turiști au bătut grav doi salvamari. S-a lăsat cu oase rupte

  1. Asta-i minunata Romanie. Parca suntem intr-un serial prost de comedie.

    Asteptam cu nerabdare si episodul de maine.

    PS: Propun desfiintarea functiei de salvamar. Sa lasam selectia naturala sa isi urmeze cursul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Sunset Sea-mphony se întoarce în Constanța pentru al cincilea an consecutiv

Sun Aug 1 , 2021
Vești bune pentru iubitorii de muzică din Constanța, dar și din restul țării: Sunset Sea-mphony, un eveniment devenit deja tradiție, se întoarce la malul mării. Anul acesta, vorbim despre o ediție „In Memoriam Răzvan Metea”, cel care a înființat și a condus timp de 10 ani orchestra Bigg Dimm a’Band […]
sunset sea-mphony