Mai puțină birocrație. Adresele de email unde puteți trimite dovada plății amenzii de circulație sau a cazierului

politia

Atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail ale structurilor competente din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Pe site-ul https://ct.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberări-acte, puteți găsi informații cu privire la procedurile simplificate de plată.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, puteți transmite documentele respective la următoarele adrese de e-mail:

  • Modele de cereri și documente privind activitatea poliției de investigare a criminalității economice – economic@politiaromana.ro

Totodată, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei.

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Claudiu Ceti, ex-candidat la Primăria Constanța, s-a înscris în ALDE

vin oct. 7 , 2016
Fostul candidat la Primăria Constanța, Claudiu Ceti, s-a înscris astăzi în ALDE. Claudiu Ceti, care a fost și președinte al Partidului Puterii Umaniste, a precizat pentru Constanța 100% că nu a venit singur la ALDE, ci împreună cu o echipă. De asemenea, în ALDE s-a înscris și președintele PPU, senatorul […]

V-ar putea interesa și: