Mai rău ca-n filmele de groază. O fată de 13 ani ar fi ucis cu sânge rece două femei, mamă și fiică. Le-a tăiat gâtul

Imagine de la locul crimei. Sursă foto: Știri Botoșani

O fată de 13 ani ar fi principalul suspect în cazul dublei crime Botoşani, fata fiind preluată de autorităţi şi internată într-un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, scrie Știri Botoșani.

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare, cu gâturile tăiate, în propria gospodărie. Descoperirea a fost făcută în satul Poiana, județul Botoșani, de către unul dintre vecinii acestora, care a observat trupul neînsuflețit al uneia dintre ele, zăcând în curtea casei. Bărbatul s-a apropiat și a observat că era vorba despre bătrâna de 82 de ani, care locuia în gospodărie. Acesta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

Oamenii legii au avut parte de o imagine de coşmar atunci când au ajuns la faţa locului. Aceştia au descoperit şi trupul neînsuflețit al fiicei bătrânei, în vârstă de 54 de ani, moartă în aceleași condiții.

Instituția care anchetează dosarul de omor nu poate însă furniza detalii privitoare la persoana asupra căreia planează suspiciuni că ar fi comis dubla crimă.

„Legea 272 mă împiedică să dau orice fel de informație, orice fel de detalii cu privire la persoana cercetată sau la faptă, atunci când este vorba despre un minor care nu răspunde penal.”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Din cauza vârstei, minora nu poate fi audiată ori reținută și nu poate răspunde penal pentru faptele sale. Ea a fost preluată de reprezentanții DGASPC și urmează să fie audiată în prezența cestora. Potrivit vecinilor, fata obișnuia să meargă frecvent pe la cele două femei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conducea cu 149 km/oră pe un drum cu limită de 70

lun apr. 4 , 2022
Polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Seviciului Rutier și formațiunile teritoriale, alături de polițiști ai Serviciului Rutier Tulcea, au desfășurat pe 3 aprilie o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic și prevenirea evenimentelor rutiere negative, cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. În urma abaterilor […]

V-ar putea interesa și: