Maia Morgenstern își lansează două cărți în Constanța

Vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 13.00, celebra actriţă şi scriitoare Maia Morgenstern, vă invită la o dublă lansare de carte: „Eu sunt Maia“ şi „Nu sunt eu“, publicate la Editura Litera.

Cărţile vor fi prezentată de însăşi scriitoare, care a acceptat şi un dialog cu publicul cititor şi spectator. Aşadar, vineri, 2 septembrie 2022, începând cu ora 13.00, vă aşteptăm în număr cât mai mare la Biblioteca colorată (Parcul Arheologic, lângă scena Parc).

Tot vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 21.30, pe scena amenajată pe Bulevardul TOMIS, îndrăgita actriţă îşi continuă periplul creativ, la Constanţa, la FITIC 7.0, alături de imensa personalitate histrionică Marius Bodochi, cu spectacolul „Cânticele vesele“, după Vasile Alecsandri. Umor, inteligenţă, sugestii fine şi mult amuzament – Maia Morgenstern şi Marius Bodochi într-un regal actoricesc de mare clasă, pe scena Tomis de la Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa! Vasile Alecsandri, un spirit boem şi elegant, una dintre cele mai pregnante personalităţi româneşti este celebrat de cei doi imenşi actori într-o interpretare personală a celebrelor „cânticele vesele“.

Ziua de vineri se va încheia cu un spectacol performance, care va avea loc de la ora 22.30, pe scena Parc. Spectacolul, intitulat „Rosmersholm“ face parte din categoria BLUE THEATRE şi este o co-producţie a Teatrului Independenţilor profesionişti & Let It Go Acting Studio, Performance Delivery, în regia lui Alexandru Nagy. Textul este adaptat după Henrik Ibsen, iar din distribuţie fac parte: Carmen Ionescu, Raul Păcurar, Iulia Alexandra Dinu, Paula Elena Trifu, Dorin Enache, Shahbazimoghadam Jawad Mohammad. „La Rosmersholm, nu trebuie să te mai temi de moarte. Ci, mai degrabă, de cădere. Tu? Ai curajul să sari?” – este provocarea lansată de artişti, care promit o experienţă unică.

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Salariul mediu net al constănțenilor a scăzut, în termeni reali, cu aproape 6%

Fri Sep 2 , 2022
Numărul salariaţilor din judeţ, la sfârșitul lunii iunie 2022, era de 194 mii persoane, aproximativ la fel cu cel din luna mai 2022 și cu 4642 persoane mai mare decât cel din luna iunie 2021. Câştigul salarial mediu brut pe un salariat, în judeţul Constanţa, a fost în luna iunie […]
lei