Mâine este Ziua Delfinilor. Ce surprize vă așteaptă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. VIDEO

delfinariu

Ziua Delfinului, o sărbătoare de tradiție la Mare Nostrum, va fi sărbătorită anul acesta pe 5 august, de la ora 10:00, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța – co-organizator al evenimentului.

”Începând cu ora 10.00 vom avea mai multe activități, cu cei care au interese științifice pe partea de supraveghere a definilor, de protecție și multe alte subiecte interesante”, a declarat Angelica Curlișcă, șef Secția Delfinariu la CMSN.

Atelierul de lucru este dedicat instituțiilor din programul Monitorizarea și Conservarea Delfinilor din Marea Neagră (D.S.V.S.A. Constanţa, ACCOBAMS România, CMSN Constanţa, ABADL, ARBDD, ANSVSA Constanța, Garda de Coastă, INCDM Grigore Antipa și Green Balkans, Bulgaria s.a.

Între demonstrațiile de la Delfinariu, copii vor putea participa la diverse jocuri, dedicate tot Zilei Delfinului. Despre ce este vorba, ne spune chiar Angelica Curlișcă.

Atracția principală va fi jocul, de echipă, Treasure Hunt, care înglobează probele: pet bowling, pescuit interactiv, delfinii năzdrăvani, Regele/Regina Mimei, Portalul spre Delfi, toate contra cronometru. Punctajul obținut la fiecare dintre ele se însumează, iar la sfârșitul competiției câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii atractive. Toate aceste jocuri pot fi organizate și individual, astfel încât distracția este asigurată pe tot parcursul zilei.

Pe aleea spre Planetarium, vizitatorii vor putea admira o expoziției foto, cu imaginile cele mai reprezentative din acțiunile Mare Nostrum, derulate pe parcursul ultimilor ani. Obiectivul acestei expoziții foto este de a conștientiza oamenii cu privire la necesitatea protejării mediului înconjurător, în special a Mării Negre.

Activitățile încep la ora 10.00. Înscrierile copiilor se fac pe loc.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

”Jumătate mea, bărbatul” – un spectacol de teatru în premieră, cu Cezara Dafinescu, în regia lui Toma Enache. În curând și în Constanța

Thu Aug 4 , 2016
Cezara Dafinescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, vine în fața publicului, după 40 de ani petrecuți pe scena Teatrului Național București, cu un spectacol deosebit: ”Jumătatea mea, bărbatul.” Este un spectacol aniversar, care îi este dedicat. De fapt, Cezara Dafinescu sărbătorește, de ziua ei, 40 de ani […]