Mama fetițelor care au murit înecate crede că le-a lovit o mașină și sunt la spital

Pompierii şi scafandrii au reuşit să găsească, azi, trupurile celor două surori careu au murit înecate în Dunăre, în judeţul Tulcea, la începutul acestei săptămâni. Ambele au fost descoperite în aceeași zonă.

„În jurul orei 13:00, a fost găsit trupul neînsufleţit al celeilalte minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea. Acesta a fost găsit în aceeaşi zonă ca al surorii ei, fiind recuperat şi adus la mal”, a anunţat Poliţia Judeţeană Tulcea.

De dimineaţă, mai mulţi marinari au observat trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două fete, cea de 12 ani, în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri în aval de la locul în care ar fi intrat în apă şi la aproximativ 50 de metri distanţă de mal.

Cele două surori au dispărut, luni după-amiază, după ce una dintre fete a alunecat în Dunăre, în zona portului Isaccea, iar cealaltă a intrat după ea să o salveze. Ele au fost căutate începând de luni de pompieri şi scafandri.

Cu ambii părinţi în străinătate, fetele se aflau în grija rudelor. La un moment dat au venit pe malul Dunării să facă poze şi de-acolo au ajuns în apă. Câţiva copii au văzut ce s-a întâmplat şi i-au alertat pe oamenii din zonă.

„Au venit aici, s-au scăldat, au vrut să facă tik tok-uri, uite acum le căutam. A intrat aia mai mare prima. Au mai rămas 2 copii la distanţă, au văzut şi a ţipat la sor-sa să îi dea mâna în ajutor şi a tras-o şi pe ea, s-au dus amândouă”, a declarat unchiul fetelor, pentru observatornews.ro.

Cele două fete mai au un frate şi trei surori. Mama e plecată la muncă în Anglia, iar rudele nu au găsit curaj să-i spună la telefon despre tragedie. „Nu ştie. I-am spus că e la ortoped, că le-a lovit o maşină”, spune mătuşa fetelor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Domeniul HoReCa să fie scutit de plata impozitului specific până la 25 decembrie

Thu Jun 24 , 2021
Guvernul a aprobat ca domeniul HoReCa să fie scutit de plata impozitului specific până la 25 decembrie, a anunţat premierul Florin Cîţu. „Astăzi am adoptat un nou text într-o ordonanţă a finanţelor care nu era pe ordinea de zi. Acest text nu era pe ordinea de zi, dar am eliminat […]
restaurant