Mama și copiii săi cu handicap sever, somați de poliție să plătească reparația mașinii care le-a ucis soțul și tatăl

Elena Brănoiu şi copiii săi cu handicap sever sunt somaţi de Ministerul Afacerilor Interne să plătească factura pentru reparaţiile la maşina de poliţie care le-a omorât soţul şi tatăl în urmă cu cinci ani. Maşina este un Audi A6, iar MAI cere familiei Brănoiu 29.600 de lei, motivând că defunctul a creat „un prejudiciu însemnat în patrimoniul instituţiei noastre”. Suma reprezintă veniturile familiei pe șapte luni, scrie Libertatea.ro.

Familia este somată să plătească şi dobândă, iar suma trebuie să fie „actualizată cu indicele de inflaţie la data efectuării plăţii respective”, se arată în notificarea trimisă de Direcţia Asigurare Logistică Integrată (DALI) din MAI. Somaţia a fost trimisă tuturor celor trei membri ai familiei: mamei şi celor doi copii care suferă de handicap sever. 

„Pentru ei e o simplă procedură, dar pentru mine e ca o crimă. Perioada aceasta este un al doilea doliu. Mi-a ajutat Dumnezeu să nu fac infarct atunci când am văzut toate cele trei plicuri. Eu nu am maşină şi nici permis de conducere, aşa că nu ştiu ce presupune o reparaţie. Înţeleg, atât costă, dar noi pur şi simplu nu avem cum să plătim aceşti bani”, spune Elena Brănoiu. 

Citiți mai mult AICI.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

O femeie și trei bărbați, reținuți pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat

joi nov. 3 , 2022
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Constanța, au desfășurat o acțiune în urma căreia patru persoane au fost reținute. În cursul zilei de ieri, 2 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la […]

V-ar putea interesa și: