Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, 80 de ani, angajată la un teatru, a suferit un accident de muncă

teatru copii elpis

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, angajată la un teatru din municipiul Constanţa, a suferit un accident de muncă, fiind necesară transportarea ei la spital, informează miercuri Mediafax.

Accidentul este cercetat de o comisie a instituţiei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă, incidentul a avut loc luni şi s-a soldat cu ”pierderea temporară a capacitaţii de muncă” a femeii.

În vârstă de 80 de ani, Muezel Geambec, mama vicepremierului Sevil Shhaideh, este angajată casier-organizator la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” din Constanţa.

Luni, în timpul unor manevre de încărcare a decorului într-o remorcă, femeia s-a accidentat.

”Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au anunţat reprezentanţii ITM Constanţa.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare”.

”După finalizarea cercetării, dosarul întocmit va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza sau, în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuata corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz”, se precizează într-un comunicat al ITM Constanţa.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ASUS Join the Republic ajunge în Constanța. Veți putea testa notebookuri de gaming din seria ROG și câștiga premii

joi sept. 21 , 2017
Când îmi căutam un laptop performant, una dintre opțiuni era seria ROG a celor de la ASUS. ROG vine de la Republic of Gamers. Deși nu mă joc aproape deloc, caracteristicile tehnice ale laptopurilor îmi făceau cu ochiul. În plus, arată și bine. Am ales însă altceva, puțin mai potrivit […]
asus

V-ar putea interesa și: