Mamaia este gazda SunRace, concurs de Stand Up Paddle

SupAcademy România organizează, pentru al 5-lea an consecutiv, o nouă ediție a competiției de sea race SUP SunRace, pe 19 august la Mamaia. Iubitorii de Stand Up Paddle sunt aşteptați pe Plaja Audi Kite Zone, pentru o zi plină de adrenalină şi distracție, împreună cu toată galeria de prieteni.

Stand Up Paddling (SUP) presupune vâslitul în picioare, pe o placă specială de SUP, folosind o padelă. Poate fi practicat de orice categorie de vârstă, începând de la copii, sub supravegherea unui adult.

SunRace este un eveniment foarte aşteptat de comunitate, iar noi ne asumăm foarte serios rolul de promotori ai SUP-ului în România. În fiecare an sperăm că mesajul nostru să ajungă la noi pasionați, care să descopere potențialul şi beneficiile acestui sport. Stand Up Paddle este uşor de practicat şi îți oferă o experiență unică; fiecare urcare pe placă este o provocare, trebuie să ai echilibru şi să înveți să stai relaxat într-un mediu mişcător. Este un instrument foarte bun pentru meditație şi un antidot antistress.”, explică Tiberiu Balică, fondator SupAcademy România.

Ediția 2017 aduce o serie de premii speciale pentru cele 3 categorii de participanți: Pro, Amatori-Băieți, Amatori-Fete.

Astfel, cei mai rapizi şi mai motivați concurenți vor avea ocazia să câştige premii în valoare de 2000 euro: locul 1 de la fiecare categorie pleacă o săptămână la tabăra de surf din Insulele Canare, organizată de SupAcademy în toamnă.

SunRace presupune o cursa SUP de 5000 m pentru categoria Pro şi 2000 m pentru Amatori.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din municipiul Constanța

Wed Aug 9 , 2017
Ca urmare a complicațiilor survenite în timpul lucrărilor de remediere a avariei la conducta de apă de pe strada Izvor, RAJA Constanța este nevoită să sisteze furnizarea de apă în intervalul orar 13,30-16,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Soveja, Fulger și Ștefăniță Vodă, precum și cei […]
raja