Mamaia Nord a ajuns un mic Miami al Europei

Sursă foto: OMD Mamaia Nord

Mamaia Nord, o stațiune aflată în plină dezvoltare pe litoralul românesc, a fost comparată de reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) cu Miami, datorită construcțiilor moderne și dinamice care domină peisajul.

Reprezentanții OMD Mamaia Nord au afirmat că cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre a devenit rapid un punct de atracție major pentru turiștii din țară și din străinătate.

Traian Bădulescu, reprezentant ANAT, a subliniat că Mamaia Nord a depășit în popularitate stațiunea clasică, atrăgând atât turiști români, cât și străini, datorită prețurilor mai accesibile comparativ cu Miami.

„Așa cum am menționat în diverse declarații, Mamaia Nord, în special Năvodari, a împrumutat numele Mamaia, ceea ce este benefic deoarece Mamaia este un brand. Mamaia Nord a devenit un mic Miami al Europei Centrale și de Est, poate chiar al Europei, datorită numeroaselor investiții și clădiri înalte. Deși mulți se plâng de numeroasele șantiere, acestea vor aduce hoteluri și complexe de apartamente de calitate, inclusiv hoteluri sub branduri internaționale renumite.” a declarat Traian Bădulescu, reprezentant ANAT, citat de stirilaminut.com.

Bădulescu a mai punctat că multe dintre hotelurile din Mamaia Nord includ facilități de lux.

„Mamaia Nord înseamnă plaje de calitate, beach-baruri, cluburi și hoteluri mari, asemănătoare cu Miami, dar la prețuri mult mai accesibile. Nu avem clima tropicală a Miami-ului, dar clima noastră temperată este adecvată pentru turism. Multe dintre hotelurile din Mamaia Nord oferă facilități de lux, precum piscine, restaurante, cafenele și spa-uri. Această transformare rapidă și oferta diversificată fac din Mamaia Nord o destinație atractivă atât pentru cei care caută lux, cât și pentru familii și tineri în căutare de distracție și relaxare.” a subliniat Traian Bădulescu, reprezentant ANAT.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Anamaria Mișa, profesor la Școala de bani BCR: „Este necesar să ne creăm obișnuința de a pune bani deoparte”

joi iun. 13 , 2024
Este profesor la Școala de bani și lucrează de 15 ani în domeniu, dar Anamaria Mișa a învățat primele lecții financiare de la bunica ei, care strângea „bani albi pentru zile negre“. Invitată la conferința Între sine și bani, care are loc pe 13 iunie la Constanța, Anamaria Mișa ne […]

V-ar putea interesa și: