Mamaia Nord, „stațiunea” invadată de câini fără stăpân

Câini fără stăpân, străzi neasfaltate, trotuare care nu prea există- toate acestea compun un peisaj din „stațiunea” Mamaia Nord

„Stațiunea” Mamaia Nord a fost invadată de câini fără stăpân. Aproape pe fiecare stradă poți găsi nu unul, ci o haită întreagă.

În fotografia de mai sus puteți vedea aproape zece, pe o stradă din zonă.

Locuitorii spun că le este frică să-și lase copiii pe stradă și că, de multe ori, le este și părinților frică, pentru că maidanezii au devenit violenți, probabil și pentru că, odată cu plecarea turiștilor, sursele de hrană s-au împuținat.

Oamenii afirmă că au făcut mai multe sesizări la Primăria Năvodari pentru ca situația să fie remediată, dar, după cum se vede, nu s-a rezolvat nimic.

În imagine se observă și că străzile sunt neasfaltate, dar și că trotuare nu prea există. Cu toate acestea, Mamaia Nord a fost declarată staţiune turistică de interes naţional din martie 2018.

Iată ce spunea PRO TV despre Năvodari, în 2018.

„Mamaia Nord-Năvodari este staţiune balneo-climaterică de interes naţional. Turiştii sunt invitaţi să se trateze în centre SPA care nu există. În realitate, zona este patronată de dispreţul autorităţilor din Năvodari, care au lăsat ca acest loc să se transforme într-o afacere imobiliară. Chiar şi acum, în plin sezon, se ridică bloc după bloc. Într-o totală bătaie de joc față de turişti. Oamenii sunt disperaţi pentru că au ajuns să plătească enorm un sejur pe şantier. Şi nu unul în care ar trebui să se relaxeze la malul mării. Explicaţiile cerute de Inspectorul Pro au fost refuzate de edili.”

PRO TV s-a întors în 2019. La fel ca în 2018, primarul Florin Chelaru, PSD, a fugit de reporteri. Detalii AICI.

Primăria Năvodari anunța anul trecut, „cu satisfacție”, că zona de litoral are denumirea de STAȚIUNEA MAMAIA NORD – NAVODARI, fapt atestat de aprobarea de către Guvernul României a  Hotărârii de Guvern nr. 37/2018, publicată în Monitorul Oficial.

„Odată cu atestarea zonei de litoral ca stațiune turistică, Orașul Năvodari va putea accesa finanțări nerambursabile pentru realizarea de investiții în turism, crearea şi extinderea infrastructurii de agrement și de valorificarea a atracțiilor turistice, amenajare de obiective turistice, crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe, activități de marketing și promovare turistică prin Programul Operațional Regional sau finanțări guvernamentale alocate de Ministerul Turismului. Stațiunea Mamaia Nord – Năvodari se delimitează la Nord de podul peste Canal –  Zona Ecluză, la Sud – Stațiunea Mamaia, la Vest – Lacul Siutghiol și canalul Midia Năvodari, iar la est de Marea Neagră. Năvodariul îl dezvoltăm împreună!”, se arăta într-o declarație a Primăriei Năvodari, din 15 martie 2018.

P.S. Am scris cuvântul „stațiune” între ghilimele pentru că, în opinia noastră, zona Mamaia Nord nu este o stațiune propriu-zisă.

Vă recomandăm și:

Pădurea inventată de pe lacul Siutghiol
ABSURD 16 oameni taie panglica unei treceri de cale ferată în Năvodari
Manele pe mulți bani publici în Năvodari
Primăria Năvodari îi ia la mișto pe locuitorii care-și permit să-i critice activitatea
Caz incredibil la Năvodari: au intabulat pământul de sub apă și apoi au cerut un munte de bani
Jaful din Constanța și Năvodari, la „România, te iubesc!”. Primarul Decebal Făgădău îi ia la mișto pe jurnaliștii Pro TV


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un TIR încărcat cu porumb s-a răsturnat la ieșirea din Murfatlar

mar oct. 29 , 2019
Un TIR încărcat cu porumb s-a răsturnat la ieșirea din Murfatlar, marți dimineață. Centrul Infotrafic a anunțat că pe DN3 Călărași – Constanța, la ieșirea din orașul Murfatlar către Valu lui Traian, în județul Constanța, un tir (încărcat cu porumb ambalat) s-a răsturnat pe carosabil. Evenimentul s-a soldat cu rănirea […]

V-ar putea interesa și: