Mamaia Sat, o zonă cu potențial imens ajunsă un haos urbanistic FOTO

Mamaia Sat este o zonă care aparține de Năvodari, între mare și lac. Ar fi putut fi o frumoasă destinație de vacanță, dar s-a construit mult și haotic și se construiește în continuare, iar infrastructura e mult rămasă în urmă.

Am fost acolo ca să știți la ce să vă așteptați.

mamaia sat

Am găsit blocuri, multe blocuri, construite fără nicio noimă arhitecturală. Multe străzi sunt neasfaltate, consecința firească fiind norii de praf pe care îi lasă în urmă mașinile. Nici trotuare nu prea sunt. Am văzut, în schimb, pe aceste străzi, borduri amplasate recent, de parcă asta era principala problemă.

Dincolo de ce se vede, sunt și alte probleme. Agenți imobiliari, dar și locuitori din zonă, mi-au spus că rețelele de utilități nu sunt proiectate să acopere necesitățile unui număr atât de mare de imobile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, „atitudine cămătărească”

lun iul. 6 , 2020
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a încheiat, săptămâna trecută, verificările la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Municipiul Constanța, verificări inițiate după reclamațiile sesizările primite de la mai mulți seniori. „Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 20.000 de lei, s-au dispus masuri complementare, constatându-se inclusiv abateri cu […]
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor

V-ar putea interesa și: