Mamaia Sat și Mamaia Nord au rămas fără apă

Astăzi, 08 mai 2023, echipele RAJA intervin pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de distribuție, cu diametrul de 600 mm, de pe strada T4 din localitatea Mamaia Sat.

Pentru realizarea acestor intervenții, se sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 07.30. – 19.30, consumatorilor din localitățile Mamaia Sat și Mamaia Nord.

Din cauza presiunii și a debituluimare de apă pe conducta de distribuție, cu diametrul de 600 mm, de pe strada T4 din Mamaia Sat, sunt afectați de lipsa apei și Hanul Piraților, Tabăra de copii Năvodari, Depozitul 10 și Ecluza Năvodari.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, spun cei de la RAJA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Mamaia Sat și Mamaia Nord au rămas fără apă

  1. Este ora 20.15 si nici urma de apa in Mamaia Nord! Apa s-a oprit inainte de 7.30 si nu a venit pana in acest moment. Sunt mincinosi cei de la RAJA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei profesoare din Medgidia au participat la un studiu de formare în Italia

lun mai 8 , 2023
În cadrul acreditării Erasmus+, în perioada 1 – 6 mai 2023, trei profesori de la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia, au participat la cursul de formare ”There’s an App for That! Exploring the Best Apps for Teaching and Student Learning”. Activitățile s-au desfășurat la Florența, Italia, iar furnizorul de […]

V-ar putea interesa și: