Mamaia se bate cu Săcuieu, Polovragi și Vama Buzăului pentru titlu de stațiunea turistică a anului

2
Stațiunea Mamaia. Foto: 19 martie 2023, Constanța 100%

Primăria Constanța a anunțat pe 21 martie că orașul și stațiunea Mamaia au intrat în cursa pentru destinația anului 2023.

„Haideți să ne mobilizăm cu toții și să îi facem pe românii de pretutindeni să voteze pentru Constanța, orașul pe care îl iubim.”, a transmis primăria, printr-un comunicat de presă.

Constanța concurează la „orașe care inspiră”, iar Mamaia la „stațiuni turistice.”

Nu puteți vota ce doriți, ci numai alege dintr-o listă scurtă. Mamaia concurează cu Vama Buzăului, Polovragi, Săcuieu, Călimănești, Ocnele Mari și Rodna.

Votul a început pe 20 martie și se va desfășura până pe 07 aprilie 2023.  

Fiecare destinație participantă va primi un punctaj bazat pe voturile publicului, votul unui juriu de experți și un studiu sociologic.  

Juriul este format din peste 100 de demnitari, primari și președinți de consilii județene, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, antreprenori, manageri și experți în strategie și comunicare de destinație, dar și bloggeri, jurnaliști și vedete media.  

Nu vă lăsăm și adresa unde puteți vota, pentru că acest concurs ni se pare o glumă. Nu poți compara Mamaia cu Săcuieu.

Site-ul care organizează concursul este deținut de firma EAD.RO INTERACTIVE SRL, care este deținută de Tomșa Gheorghe Adrian (49,62%), Nicoară Maria (44,5%) și Mîndruț Tudor Mihai (5,88%). Administrator este Nicoară Ilie Orlando. În 2021 a avut o cifră de afaceri de 235.796.370 lei, un profit de 7.115.005 lei și datorii totale de 55.517.911 lei, potrivit Confidas.ro. Adrian Tomşa este patronul Clever Media, companie care deţine posturile Look, Prima TV, Agro TV şi Profit TV. 

EAD.RO Interactive SRL este firma care a achiziționat în 2019 drepturile pentru meciurile din Liga 1 Betano până în 2024 și care plătește pentru acest lucru 28 de milioane de euro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Mamaia se bate cu Săcuieu, Polovragi și Vama Buzăului pentru titlu de stațiunea turistică a anului

  1. Dacă ajunge articolul ăsta și la turiști, să țineți minte: In 2023 nu se vine la Constanța sau Mamaia fără 4×4 preparat de offroad!! Lăsați acasă mașinile exotice și adidașii ăia de weekend că trend-ul pentru 2023 la Constanța sunt bocancii, cizmele de cauciuc și mașini de Dakar.

  2. Adevărat pai cum sa fie Constanta oraș care inspira când nu se mai poate respira….de praf și de atâtea betoane…cu Mamaia alan dala ,betoane printre hoteluri,cred că este o gluma proasta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Municipiului Constanța continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartiere

mar mart. 21 , 2023
Primăria Municipiului Constanța continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. Echipele Confort Urban intervin asupra părții pietonale în următoarele zone:   • Pe străzile Andrei Mureșanu și Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu, se intervine asupra suprafețelor pietonale. După ce au fost decapate total trotuarele, terenul a […]

V-ar putea interesa și: