Mamele și bunicile din Ucraina plâng des și au nevoie de ajutor

De aproape trei luni de zile, în incinta Baroului Constanta, servesc masa, zilnic, aproximativ 30 de refugiați din Ucraina.

„Sunt femei si copii care nu au resursele financiare sa plece în alta parte si majoritatea au venit doar cu o haina groasa de iarna si o geanta. Mamele si bunicile plâng des si mulțumesc celor care ii ajuta (Iulian si Eliza merita din plin).”, a anunțat decanul Baroului Constanța, avocat Cătălin Filișan, într-o postare pe pagina sa de Facebook (click AICI)

În prezent au fost terminate stocurile si sumele de bani necesare continuării acestui demers, astfel încât acesta ii invita pe cei care au susținut aceasta campanie să îi susțină în continuare mulțumind celor multi care au ajutat sa redea zâmbetul pe fata acestor copii.

V-ar putea interesa și:

Sursă foto: Facebook/CătălinFilișan

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

30 de tineri din 4 țări europene s-au reunit la Constanța pentru a discuta despre instrumente dedicate antreprenoriatului social

Wed May 18 , 2022
În perioada 11-17 mai 2022, 30 de tineri din 4 țări europene – Portugalia, Spania, Polonia și România s-au reunit la țărmul Mării Negre pentru a pune în practică metodele și activitățile realizate de către lucrătorii de tineret – participanții la cursul de formare Shape Your Future. Pe parcursul a […]