Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa: „Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz”

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, a declarat, vineri, că unitatea medicală avea toate avizele legale, iar defecţiunile depistate anterior de către ISU au fost remediate.

„Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. (…) Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. (…) Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă”, a spus managerul, care a susținut în mai multe rânduri că nu poate da alte declarații deoarece îi e rău.

„Îmi e rău, ce vreți, să mor aici?”, s-a adresat ea jurnaliștilor.

Întrebată dacă personalul se afla în Secţia ATI unde a izbucnit incendiul, aceasta a spus că tot personalul era prezent.

Aceasta nu a participat la conferința de presă susținută de șeful DSU, Raed Arafat, împreună cu colegi de-ai săi din Constanța.

Articole similare:

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, fără autorizație de securitate la incendiu. 5 ani nu au făcut nimic!

Femeie răpusă de durere după ce mama ei a ars de vie la Spitalul de Infecțioase: „Dar de ce să moară arsă? De ce să moară așa?”

Preşedintele României: „Astăzi, din păcate, statul român a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii”

Tragedia din Constanța, reflectată de principalele agenții de presă din lume

Felix Stroe: „Conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța”

Pacienții de la Spitalul de Boli Infecțioase, mutați în alte spitale

Arhiepiscopia Tomisului: „Sufletele celor decedați în tragicul eveniment vor fi pomenite de către IPS Teodosie”

USR despre incendiul de la Infecțioase: „La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei Manager”

Cum arată secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța după incendiu

USR despre incendiul de la Infecțioase: „La debutul pandemiei, deputatul nostru Stelian Ion a solicitat public demisia doamnei Manager”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Secretul Feliciei Ovanesian. USR îi cere demisia

vin oct. 1 , 2021
Consilierii USR au solicitat Primăriei Constanța raportul de evaluare și activitate al managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. „Din păcate s-au lovit de un zid denumit Felicia Ovanesian.”, spun reprezentanții USR. Aceștia precizează că în data de 27.05.2021 a fost aprobată componența Comisiei de evaluare anuală a activității managerului Spitalului […]
Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

V-ar putea interesa și: