Mandat de urmărire internațională pentru Radu Mazăre

radu mazare

Radu Mazăre este căutat pentru a fi încarcerat, după ce a fost condamnat la 9 ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor.

„În prezent se desfășoară activități pentru întocmirea documentelor necesare sesizării instanței de judecată în vederea emiterii mandatului european de arestare și a celui de urmărire internațională.”, a precizat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Potrivit propriilor declarații, Radu Mazăre trăiește, din 2017, în Madagascar.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO CJC și CMSN, proiecte de amploare: extinderea Delfinariului, Acvariu nou, parcare de 200 de locuri

vin feb. 8 , 2019
Consiliul Județean Constanța (CJC) și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța pregătesc investiții de amploare. Printre acestea se numără extinderea Delfinariului, proiect pentru care s-a găsit și sursa de finanțare, construcția unui acvariu modern, dar și a unei parcări cu 200 de locuri. Fără sprijinul președintelui CJC, nimic […]
delfinariu

V-ar putea interesa și: