Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au găsit două persoane care ar fi trebuit să fie în închisoare.

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Poliție municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Castelu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Persoanele în cauză au fost escortate și introduse în Penitenciarul Poarta Albă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Constanța ne anunță că suntem OBLIGAȚI să dezinfectăm și deratizăm imobilele

Wed Jun 19 , 2019
Primăria Constanța a anunțat că se acționează cu substanțe împotriva insectelor în parcurile, promenadele, scuarurile și cartierele din oraș. Pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor în municipiul Constanța, echipele care asigură dezinsecția stropesc și în această săptămână spațiile verzi din parcuri, scuaruri, promenade și cartierele din oraș. […]