Mangalia a pierdut 40 de hectare de teren în favoarea comunei Limanu

DMHI Mangalia - santier - muncitori (32)
”In data de 16 Februarie 2016 Primaria Mangalia, sub conducerea domnului primar Radu Cristian a inregistrat una dintre cele mai mari pierderi din istoria municipiului, aproximativ 40 de hectare de teren, in favoarea Comunei Limanu.
Pierderea este cu atat mai grava cu cat pe aceasta suprafata de teren se afla amplasat jumatate din Santierul Naval DMHI. O data cu pierderea efectiva a terenului, Mangalia pierde si venitul la bugetul local pe care santierul naval il plateste anual pentru acea suprafata, suma ridicata la cateva sute de mii de euro.
Desi Municipiul Mangalia s-a prezentat in instanta de judecata reprezentata de dl. primar Cristian Radu, doamna secretar Boita Petrina (fost secretar al Comunei Limanu) si un avocat al unei case de avocatura din Bucuresti, acestia nu au reusit sa reprezinte interesele urbei si in consecinta au pierdut procesul.
Potrivit unor surse din primarie, domnul primar Radu Cristian a semnat un contract de 1.290.000 lei + TVA cu casa de avocatura din Bucuresti pentru servicii juridice. Datorita lipsei de transparenta si refuzului de a oferi informatii cu privire la acest proces si banii cheltuiti, ne aflam in situatia in care putem pune la indoiala buna-credinta a primarului Cristian Radu si devine din ce in ce mai plauzibila explicatia conform careia teritoriul Municipiului Mangalia a fost impartit intre cei doi edili, lideri ai PNL, prin intelegeri private si ascunse de cunoasterea cetatenilor.
Solicitam in mod public primarului Cristian Radu, pentru a patra oara, sa faca publice contractele incheiate cu casa de avocatura din Bucuresti si sa ofere informatii locuitorilor orasului despre modalitatea in care ne-a reprezentat interesele in acest proces pierdut!”

Consilierii Partidului Social Democrat Mangalia

 

P.S. Responsabilitatea afirmațiilor prezentului comunicat de presă aparține în întregime autorilor și nu implică în niciun fel publicația noastră.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

România liberă - ediție de colecție despre mineriade

Wed Feb 17 , 2016
România liberă va scoate pe piață joi, 18 februarie, un supliment special dedicat primelor două mineriade din istoria post-comunistă a țării. “Deși primele două mineriade ale României post-comuniste au durat fiecare doar câte o zi, motiv pentru care opinia publică le-a dat uitării, acestea ocupă, de fapt, un rol special […]