Mangalia, la un pas de restricții. Primăria organizează totuși cinci zile de târg și spectacole

zilele toamnei mangalia

Municipiul Mangalia avea, pr 4 octombrie, o incidență a cazurilor de coronavirus de 1,41 la mie. De la 1,5, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență poate impune restricții ale activităților economice, pentru a preîntâmpina răspândirea virusului. Mangalia este la un pas.

Ce face, în acest timp, Primăria Municipiului Mangalia? Organizează, în perioada 7-11 octombrie, o nouă ediție a târgului recoltelor de sezon, intitulat „Zilele Toamnei”.

„Ca și în anii precedenți, evenimentul se va desfașura în Portul Turisic, acolo, unde, comercianții își vor expune produsele agroalimentare, în fiecare zi, începând cu ora 10:00. Locuitorii Mangaliei și ai localităților învecinate vor avea posibilitatea să achiziţioneze preparate tradiţionale din carne, lapte, brânzeturi, fructe, legume, dar şi dulciuri tradiţionale, precum şi produse naturiste. De asemenea, la târgul de toamnă, se vor afla și comercianți cu produse viticole. Cu aceeași ocazie, în toate cele cinci zile de târg, vor avea loc spectacole folclorice, de la orele 16:00. Atmosfera va fi întreținută de artiști locali și ansambluri folclorice naționale, cu muzică populară și de petrecere.”, a anunțat primăria.

Citește și: Cinci morți în ultimele 24 de ore, în județul Constanța, din cauza coronavirusului
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Șase statui și monumente din Constanța au fost recondiționate

Mon Oct 5 , 2020
Primăria Municipiului Constanța a curățat, recondiționat și pus în valoare cele 6 statui și monumente din municipiul Constanța, care nu fac parte din lista monumentelor istorice și care, în timp, din cauza intemperiilor sau a altor factori s-au deteriorat. Mai exact, Monumentul Eroilor Reg. 13 Artilerie „Vulturul” din Parc Tomis […]
statui constanța

V-ar putea interesa și: