Mangalia redeschide parcurile și instituțiile publice

Odată cu încheierea stării de urgență, în data de 15 mai, Primăria Mangalia va redeschide parcurile, locurile de joacă și birourile de relații cu publicul, din cadrul instituțiilor administrației publice locale.

„După 15 mai, încercăm să revenim la normal, iar toate componentele vieții cotidiene din comunitatea noastră să se reia, cu precauție și respectarea drastică a normelor de igienă și distanțare socială. După cum se știe, purtarea măștilor va fi obligatorie, mai ales în spațiile închise, dar Primăria Mangalia oferă deja, tuturor locuitorilor, gratuit, măști reutilizabile, iar persoanelor de peste 65 de ani le asigurăm tot sprijinul necesar pentru a depăși cu bine această perioadă”, a explicat primarul Radu Cristian.

Edilul Mangaliei cere societăților locale de transport să respecte toate condițiile impuse pentru protejarea călătorilor și să dezinfecteze mașinile la cap de linie.

„Redeschidem parcurile și locurile de joacă, dar continuăm igienizarea și dezinfecția tuturor spațiilor publice. Fac apel la toți locuitorii orașului să respecte distanțarea socială și să evite orice situație cu risc de infectare. Ar fi păcat ca relaxarea măsurilor de izolare să ne facă mai mult rău decât bine. De aceea, trebuie să fim în continuare vigilenți și să avem grijă de persoanele vulnerabile”, a mai spus Radu Cristian.

El a precizat că instituțiile publice își vor relua programul normal în relația cu publicul, dar accesul în clădiri va fi limitat și permis doar cu măști de protecție.

„Vom permite, din nou, accesul în cimitire, iar din data de 23 mai, vom redeschide și târgul, după finalizarea lucrărilor la străzile din zonă. Poliția locală va supraveghea respectarea măsurilor de distanțare socială și purtarea măștilor de către comercianți și clienți”, a completat Radu Cristian.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Covid-19 în Constanța: 253 bolnavi, 230 vindecați. Peste 16.200 de cazuri în România

joi mai 14 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 253 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 14 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 230 de pacienți au fost declarați vindecați. De altfel, rata de vindecare din Constanța este de 90%, printre […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: