Maraton de vaccinare în Constanța. Se deschide și un nou centru

spital-boli-infectioase-constanta-1

Primăria Constanța a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că deschide un nou centru de vaccinare și că va organiza un maraton de vaccinare.

„Dragi constănțeni, mâine deschidem un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Astfel, începând de la ora 8 dimineața organizăm un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcționare a centrului să fie anunțat la începutul săptămânii viitoare.”, a anunțat primarul Vergil Chițac.

O veste bună. Scriam azi după-amiază că este nevoie de asta, în condițiile în care sute de oameni au stat la coadă să se imunizeze.

„Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. După cum vedeți, zilele acestea ambulanțele și mașinile mortuare abia mai fac față solicitărilor și cruda realitate este că peste 90% dintre acestea transportă persoane infectate și nevaccinate. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți.”, a mai spus primarul.

Persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar pe baza cărții de identitate.

Duminică va fi deschis și centrul de vaccinare de la Spitalul Militar Constanța, de obicei închis în weekend. A anunțat prefectul Constanței, Silviu Coșa, tot pe Facebook.

„Astăzi, din primele estimări, județul nostru a depășit, din nou, borna de 5.000 de persoane imunizate, majoritatea cu prima doză de vaccin. Multă recunoștință celor de la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar, care erau în pregătirea maratonului de vaccinare de săptămâna viitoare, dar s-au mobilizat, cum numai Armata știe să o facă atunci când celorlalți le este greu. Îi găsiți și mâine la treabă, pe blvd. Mamaia nr. 96. Tot de mâine intră în schemă un nou centru, astfel încât să ieșim, împreună, cât mai repede, din impasul numit pandemie.”, a declarat Silviu Coșa.

Zen Residence
energia residence

One thought on “Maraton de vaccinare în Constanța. Se deschide și un nou centru

  1. Felicitari!
    Iata o idee constructiva in situatia actuala a Spitalului Clinic de Boli Infectioase!
    Poate functiona zilnic in continuarea Maratonului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ungurii vor ca românii să facă mai mulți copii

Sat Oct 23 , 2021
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor (foto), a anunţat că, în cadrul negocierilor cu premierul desemnat Nicolae Ciucă, care au avut loc sâmbătă, la Palatul Victoria, au fost introduse în programul de guvernare măsurile de încurajare a natalităţii propuse de Uniunea Democrată Maghiară din România. „În ultimele trei decenii, politica UDMR s-a […]