Marcel Ciolacu a câștigat detașat funcția de președinte al PSD. „Cine va câștiga localele va câștiga și parlamentarele”

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Partidului Social Democrat, în urma votului exprimat de către cei 1.460 de delegaţi din cele 39 de centre regionale organizate, sâmbătă, în cadrul congresului extraordinar al partidului.

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi.

Totodată, au fost înregistrate 49 de voturi nule.

Din noua echipă de conducere a PSD, a anunţat Ciolacu în cadrul congresului, vor mai face parte: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Vasile Dâncu, Mihai Tudose, Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluţă, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Titus Corlăţean, Laurenţiu Nistor.

Ciolacu a declarat după alegerea în funcţie că este onorat dar îl şi responsabilizează această poziţie.

„În ceea ce priveşte decontul este al meu personal şi mi-l asum în totalitate. Jucăm pe teren propriu, iar cine va câştiga localele câştigă şi parlamentarele”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă cine va deconta pierderea alegerilor de către PSD.

Marcel Ciolacu a anunţat că va lansa o invitaţie pentru ca Eugen Teodorovici să facă parte din echipa PSD aleagă la Congres. El i-a transmis fostului ministrul de Finanţe că trebuie să înţeleagă că partidul este o entitate care depăşeşte jocul singular, iar „filmele cu Chuck Norris cu lupul singuratic erau, dar prin anii ‘75”.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Asociația eTREZIREA organizează Cupa eTREZIREA la fotbal între cartierele Constanței

Sat Aug 22 , 2020
Asociația eTREZIREA  organizează în perioada 30 august- 20 septembrie 2020, cea mai tare competiție de fotbal a verii, între cartierele Constanței, Cupa eTREZIREA la fotbal.  „Facem acest lucru pentru că mișcarea înseamnă sănătate, pentru că iubim sportul, competiția și spiritul de echipă, pentru că ne dorim să vedem oamenii uniți […]
Asociația eTREZIREA organizează în perioada 30 august- 20 septembrie 2020, cea mai tare competiție de fotbal a verii, între cartierele Constanței, Cupa eTREZIREA la fotbal.