Marcel Ciolacu: „Am găsit un dezastru în Portul Constanța”

marcel-ciolacu
Marcel Ciolacu, la una din conferințele de presă din Portul Constanța, organizate în 2022

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că directorul Portului Constanţa, Florin Goidea, a fost schimbat din funcţie după ce i-a expirat mandatul și că a vizitat personal portul, unde a găsit „un dezastru.”

Întrebat, la sediul central al PSD, de ce a fost schimbat directorul Portului Constanţa, provocând un scandal în coaliţia de guvernare, Ciolacu a spus: „Eu, personal, nu am avut vreodată vreo discuţie în ce priveşte împărţirea Portului Constanţa sau altor posturi care nu sunt politice. Din câte ştiu, acolo a expirat un mandat şi a fost o schimbare”.

Liderul PSD a adăugat că a fost împreună cu ministrul Transporturilor în Portul Constanţa şi a văzut că lucrurile nu funcţionau cum trebuie.

„Eu îmi aduc aminte că am fost împreună cu ministrul Transporturilor de două ori în Portul Constanţa. Îmi aduc aminte că şi prim ministrul a fost în Portul Constanţa şi de nenumărate ori a fost ministrul Transporturilor, pentru că ne-a găsit nepregătiţi acea zonă şi categoric lucrurile nu funcţionează, cel puţin când am fost eu cu domnul ministru nu funcţionau cum ne-am fi dorit să funcţioneze lucrurile în Portul Constanţa. Era Portul Constanţa vreo oglindă, era totul ok? Eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru acolo”, a afirmat Ciolacu. 

Noul director general al APMC este Florin Vizan.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au reînceput căutările tânărului din Vaslui dispărut pe 9 august în Marea Neagră

mar aug. 16 , 2022
În această dimineață, în jurul orei 7.00, scafandrii militari ai Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție din cadrul ISU Dobrogea au reluat căutările tânărului dispărut în mare, la Costinești, în seara de 9 august. La misiune participă doi ofițeri și 14 subofițeri. Căutările sunt executate de trei echipe de […]

V-ar putea interesa și: