Marcel Ciolacu nu se grăbește să organizeze alegeri în PSD Constanța VIDEO

Marcel Ciolacu alături de Sorin Grindeanu în timpul unei conferințe de presă în Portul Constanța. Foto: Cristi Hagi, 1 noiembrie 2022

PSD a început să organizeze alegeri în filialele din țară care au câștigat alegerile locale. Nu este și cazul Constanței, care trebuie să mai aștepte.

„Am luat o decizie împreună cu colegii mei, ca în perioada februarie-martie cel târziu să terminăm alegerile în aproximativ 24 de județe.

După această perioadă, lucrăm la o reconstrucție a organizațiilor unde am pierdut alegerile, mai ales în organizațiile unde am avut atât Consiliul Județean, cât și primarul municipiului reședință de județ și aici se încadrează și organizația de la Constanța. Anul viitor suntem într-o etapă de reorganizare. Categoric nu o să ne prindă anul electoral 2024 fără alegeri în toate organizațiile.

Anul acesta nu vor avea loc alegeri, categoric nu.

Am cerut la ultimul Consiliul Politic Național un plan de reorganizare a alegerilor de la fiecare președinte care nu a câștigat alegerile. În momentul în care pierzi alegerile este nevoie…eu și colegul meu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu și Gabriela Firea și Mihai Tudose…cu toții am fost de acord cu un principiu: PSD trebuie să se deschidă și pentru oameni noi, care nu au fost în partid până în acest moment. Este un element din reconstrucția partidului”, a spus Ciolacu.

Cert este că până la alegeri nimic nu se va schimba la cârma PSD Constanța, care va fi condus în continuare de Felix Stroe, la județ, și de Ion Dumitrache, la municipiu.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu le puteți urmări mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, PSD: „În România avem o reprezentare politică a femeilor de doar 17% în Parlament și 9% în Guvern, mult sub media Uniunii Europene”

mar nov. 1 , 2022
Cristina Dumitrache, deputat PSD, a participă marți, 1 noiembrie, la Conferința Internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen”, desfășurată în cadrul Senatului României, cu participarea președintelui României și al Republicii Moldova, miniștri, parlamentari, ambasadori și alte personalități politice. Evenimentul cuprinde dezbateri privind egalitatea de șanse pentru ocuparea […]

V-ar putea interesa și: