Marcel Ciolacu: „PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș”

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a precizat că va solicita de urgență o ședință a coaliției, după ce Rareș Bogdan a declarat că PNL este nemulțumit de relația cu PSD.

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni. PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris președintele PSD pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a criticat, la Interviurile Digi24.ro, partenerii de guvernare a liberalilor despre care a spus că trebuie să înțeleagă „să ne respecte”. Acesta este nemulțumit de atacurile lui Alexandru Rafila la președintele PNL Florin Cîțu. Rareș Bogdan spune că dacă ar fi existat o ședință de coaliție după acel moment, ar fi cerut remanierea ministrului Sănătății.

„PSD trebuie să înțeleagă că dacă vrea să meargă înainte cu noi trebuie să ne respecte și trebuie să înțeleagă că nu putem decât umăr la umăr, nu încercând să puncteze în spațiul public cine e mai șmecher. Nu merge că unul e șmecher și celălalt decontează costurile. M-a deranjat și poziția lor pe criza energetică. Problemele sunt ale românilor, aici nu poate să câștige PNL sau PSD, trebuie să câștige românii. Ce trebuie să înțeleagă PSD, le-am spus-o și direct, este că în această construcție pe care am făcut-o fără să ne iubim, dar din interes național pentru această țară (…) nu există câștigători și învinși. Putem fi doar împreună câștigători sau învinși pentru că altfel veți vedea retorica AUR care câștigă din influență și cum partidele mainstream, PNL și PSD pot pierde major”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Liderul PNL dă vina pe Alexandru Rafila pentru neadoptarea certificatului verde.

„Electoratul PNL în noiembrie era de acord 80% cu certificatul verde, dar nu la locul de muncă. În cadrul electoratului USR- 88%, în cadrul electoratului PSD era de 50-52%. Iar domnul Rafila a jucat cu ochii la sondaje și nu cu ochii la sănătatea românilor”, a declarat Rareș Bogdan.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie la rețeaua de termoficare din Constanța

Thu Jan 20 , 2022
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bd. I. C. Brătianu din Constanța, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, în zona Staţia Salvare. Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au anunțat că au început […]
radet