Marcel Ciolacu vine în Constanța. Nu vizitează Administrația Porturilor Maritime, ci șantierul lui Bosânceanu

Marcel Ciolacu, mesaj pentru oamenii de afaceri din PSD: „Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit”
Marcel Ciolacu. Sursă foto: arhivă Constanta 100%

Premierul Marcel Ciolacu vine, pe 9 și 10 februarie, în Constanța și în Tulcea. Potrivit programului vizitei, nu are întâlniri oficiale cu primari PSD din județ, așa cum se anunțase pe surse.

Interesant este că primul ministru nu va ajunge în Portul Constanța, pe care l-a mai vizitat de câteva ori în trecut, dar se duce la Șantierul Naval Constanța, unde se va întâlni cu conducerea. SNC este controlat de familia omului de afaceri constănțean Gheorghe Bosânceanu.

Cu siguranță, Ciolacu va avea și întâlniri de partid, în calitate de președinte al PSD. Este posibil, potrivit surselor noastre, să ajungă în Năvodari, pentru a discuta cu primarul de acolo, Florin Chelaru.

În cadrul vizitei ar trebui să se decidă și cine va conduce filiala PSD Constanța în viitor.

Programul premierului Marcel Ciolacu, președintele PSD

Vineri, 09 februarie 2024, Constanța
12.00 – Întâlnire cu conducerea Șantierul Naval Constanța și prezentare S.N.C.
13.00 – Vizită S.N.C., tur la bordul unei nave din doc
14.00 – Declarații de presă

Sâmbătă, 10 februarie 2024, Tulcea
09.15 – Vizită guvernamentală – noul port din Jurilovca, Tulcea
10.15 – Vizită fabrica Lidas, Cataloi
11.15 – Vizită Șantierul Naval Vard – Fincantieri
12.15 – Conferință județeană, Teatrul Jean Bart – Strada Progresului, nr.34
14.45 – Conferință de presă, Teatrul Jean Bart – Strada Progresului, nr.34


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevi de la Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța au câștigat concursul organizat de Polaris în colaborare cu Primăria Constanța

joi feb. 8 , 2024
Concursul „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”, organizat de Polaris în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța s-a încheiat. „Suntem încântați să vă dezvăluim că elevii clasei a I a B, sunt Campioni ai Reciclării în cadrul concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”! Cu entuziasmul și energia caracteristice, micuții noștri […]

V-ar putea interesa și: