Marea continuă să facă victime

Un bărbat de 71 de ani care venise să se relaxeze în staţiunea Olimp, a fost scos inconştient din apă ieri, după ce i s-a făcut brusc rău.

Deşi la faţa locului a intervenit imediat un echipaj SMURD, după minute bune de resuscitare, a fost declarat decesul victimei.

Şi salvamarii din staţiunea Neptun au dus o misiune contra cronometru, după ce şase persoane au fost la un pas de o tragedie.

Totul a pornit de la un copil lăsat nesupravegheat, care a intrat în valurile mării şi nu a mai putut ieşi singur. Speriat, tatăl acestuia a incercat să îl salveze, însă a fost şi el prins de curenţi. Alţi patru turişti aflaţi pe plajă au sărit în ajutor.

Doar cu ajutorul salvamarilor au fost scoşi cu toţii din apă, iar două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deputații și senatorii se întorc în Parlament. Care sunt prioritățile

lun sept. 4 , 2023
Cele două Camere ale Parlamentului au fost convocate luni, de la ora 16,00, în şedinţe de plen separate, de conducerile Senatului şi, respectiv, Camerei Deputaţilor. Şedinţele Birourile permanente, în vechea componenţă, se vor desfăşura înaintea lucrărilor în plen, la Camera Deputaţilor fiind programată la ora 13,30, iar la Senat – […]

V-ar putea interesa și: