Mărfuri contrafăcute vândute pe faleza din Mangalia

Vineri, 14 iulie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat un bărbat care oferea spre comercializare parfumuri şi ochelari de soare, pe faleza din municipiul Mangalia.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că numitul C.P., în vârstă de 31 de ani, din Bucureşti, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor ochelari de soare şi parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

În cursul acestei săptămâni, jandarmii din Mangalia au mai depistat un bărbat care oferea spre vânzare, ochelari de soare şi parfumuri de firmă”, în staţiunea Venus.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorilor, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii constănţeni că recomandă să nu achiziţionați bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observați astfel de lucruri să sesizați autorităţile competente.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV. DOCUMENT. Ce i-a spus ministrul Sevil Shhaideh primarului Decebal Făgădău despre Neversea. Act cultural sau comercial?

sâm iul. 15 , 2017
Constanța 100% a obținut documentul oficial prin care Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene răspunde solicitării primarului Constanței, Decebal Făgădău, referitoarea la autorizarea Neversea. Documentul poate fi găsit la finalul acestui articol. Ce se remarcă de la bun început este că vorbim despre o adresă trimisă MDRAPFE în […]
neversea

V-ar putea interesa și: