Mărfuri contrafăcute vândute pe faleza din Mangalia

Vineri, 14 iulie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat un bărbat care oferea spre comercializare parfumuri şi ochelari de soare, pe faleza din municipiul Mangalia.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că numitul C.P., în vârstă de 31 de ani, din Bucureşti, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor ochelari de soare şi parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

În cursul acestei săptămâni, jandarmii din Mangalia au mai depistat un bărbat care oferea spre vânzare, ochelari de soare şi parfumuri de firmă”, în staţiunea Venus.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorilor, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii constănţeni că recomandă să nu achiziţionați bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observați astfel de lucruri să sesizați autorităţile competente.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.