Maria Andreea Scarlat, profesor al anului 2023: „Dedic acest premiu elevilor și cadrelor didactice din Școala Gimnazială „Ioan Atanasiu” Lipnița, părinților”

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a organizat, în data de 18 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, în aula Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Gala Tineretului din România 2023.

Eveniment de tradiție, ajuns la cea de a VIII-a ediție și organizat anul acesta sub genericul „Generația viitorului”, acesta și-a propus să evidențieze și să premieze importanta contribuție adusă de către tineri la dezvoltarea comunităților din care fac parte manifestată prin proiecte și inițiative în diferite domenii de interes pentru generația lor.

Astfel, la secțiunea Tânărul profesor al anului 2023 – învățământul preuniversitar, Maria Andreea Roxana Scarlat, profesor și director al Școlii Gimnaziale Ioan Atanasiu Lipnița, a câștigat Premiul I. Aceasta coordonează proiecte europene (PNRAS – Programul pentru Reducerea Abandonului Școlar 1) și naționale, are parteneriate cu ONG-uri și asociații pe teme care vizează toate aspectele vieții unei comunități: incluziune, dezvoltare durabilă, protecția mediului, responsabilitate civică, valori europene, consiliere și orientare în carieră, aducând alături de ea întreaga comunitate prin profesionalism, implicare și iubire față de elevi.

Am fost foarte încântată și onorată să mă aflu printre cei nominalizați la această Gală a Tineretului, alături de tineri care și-au adus contribuția la schimbarea comunităților din care fac parte, prin diverse proiecte și inițiative din diferite domenii, precum artă, sport, antreprenoriat, mentorat și le mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit această oportunitate, pentru recunoașterea faptelor bune din Școala Gimnazială „Ioan Atanasiu” Lipnița. Sincer să vă spun, am fost foarte emoționată pentru că nu am mai participat la astfel de evenimente și aș vrea să îi mulțumesc doamnei Constantin Ioana Alexandra, colegă de cancelarie și, în același timp soră, fără de care  nu puteam să pun în practică tot ce mi-am propus. Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine atât pe plan personal, cât și profesional, dar nu este doar meritul meu. Dedic acest premiu elevilor și cadrelor didactice din Școala Gimnazială „Ioan Atanasiu” Lipnița, părinților, administrației locale, ONG-urilor și asociațiilor care au fost și sunt alături de noi, întregii comunități din Lipnița, dar și  echipei din Inspectoratul Școlar Județean Constanța pentru susținerea permanentă în activitatea mea.”, a declarat Maria Andreea Roxana Scarlat.

Este o realizare de excepție a doamnei director și o felicităm pentru tot ce a realizat și va realiza în continuare pentru comunitatea din localitatea Lipnița. Astfel de tineri sunt un exemplu al schimbării și al inovării, sunt plusvaloarea societății de mâine. Suntem mândri și onorați, în același timp, de faptul că județul Constanța are un astfel de tânăr profesor și director! Îi dorim succes o vom sprijini, în continuare, în tot ceea ce își propune!”, a declarat domnul Sorin Mihai, Inspector Școlar General.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Efectele furtunii: 140 de copaci doborâți, 40 de mașini avariate. Pompierii: „Rugăm cetățenii să rămână la adăpost”

Dum nov. 19 , 2023
Până la ora 10:00 în această dimineață, dispeceratul ISU „Dobrogea” al județului Constanța a înregistrat peste 700 de apeluri la numărul unic de urgență 112 care semnalau diverse situații de urgență. Peste 200 de pompieri sunt la datorie, se află în teren pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună cu […]

V-ar putea interesa și: