Maria Andreea Scarlat, profesorul anului 2023 pentru învățământul preuniversitar

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a organizat, în data de 18 noiembrie 2023, începând cu ora 18:30, în aula Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Gala Tineretului din România.
Sub sloganul „Generația viitorului”, ediția din acest an este găzduită de orașul Târgu Jiu.

Aflată la cea de-a VIII-a ediție, Gala Tineretului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească.

Astfel, la secțiunea Tânărul profesor al anului 2023 – învățământul preuniversitar, Maria Andreea Scarlat, profesor și director al Școlii Gimnaziale „Ioan Atanasiu” Lipnița, a câștigat Premiul I.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eolienele din Dobrogea se opresc din cauza vântului puternic

sâm nov. 18 , 2023
Având în vedere avertizările meteo ale Agenției Naționale de Meteorologie, în special în zona Dobrogea, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a dispus analiza situației la nivelul comandamentului energetic de iarnă și luarea tuturor măsurilor necesare. Condițiile meteorologice vor fi dificile din aceasta seară și până mâine în a doua parte a […]

V-ar putea interesa și: