Marian Crușoveanu: „Ambele moțiuni, Forța Dreptei (Ludovic Orban) și România Liberală (Florin Cîțu), conțin idei valoroase”

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal a prezentat, în fața liderilor și membrilor din filiala Constanța, moțiunea intitulată „Forța Dreptei”.

„Ca principală idee din această moțiune, reținem că societatea modernă este fundamentată pe libertatea politică, pe libertatea economică și pe egalitatea de șanse. Prin acestea, cetățeanul poate acționa pentru a-și îndeplini idealurile proprii, în timp ce statul este obligat să fie un partener care încurajează, nu sufocă. Pe de altă parte, cetățenii sunt respectați și răsplătiți corespunzător. De asemenea, un principiu pe care îl propune Ludovic Orban, prin moțiunea sa, este întărirea valorilor tradiționale ale poporului român: națiunea, credința și familia.”, a sintetizat Marian Crușoveanu, deputat PNL.

Totodată, a mai spus acesta, câteva idei importante care reies din moțiunea „Forța Dreptei” sunt combaterea fenomenului supra-reglementării sau limitarea intervenției statului în societate și economie- adică un stat minimal. O idee centrală a acestei moțiuni este că aceasta are la bază un patriotism modern, bazat pe o societate construită pe succes, în timp ce calitatea vieții, în concepția liberală, are în vedere dezvoltarea a 5 domenii-cheie: educația, sistemul de sănătate, siguranța cetățenilor, cultura și patrimoniul comun.

„Ambele moțiuni, #ForțaDreptei (Ludovic Orban) și #RomâniaLiberală (Florin Cîțu), conțin idei valoroase, principii pentru dezvoltarea României, iar membrii PNL, prin decizia din 25 septembrie, au obligația de a continua tradiția Brătienilor, care au pus bazele statului modern român. Avem de purtat victorii importante pentru România și pentru români, iar în anii următori, principala bătălie va fi pentru dezvoltarea țării noastre! De-a lungul istoriei, PNL a jucat un rol-cheie în momentele critice ale României și a fost, de fiecare dată, în slujba românilor. Avem obligația ca, după 25 septembrie, să continuăm dezvoltarea României.”, a conchis Marian Crușoveanu.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.