Marian Crușoveanu are o veste excelentă pentru constănțeni și turiști: „A fost emis certificatul de urbanism pentru Alternativa Techirghiol”

Deputatul PNL, Marian Crușoveanu, a dat astăzi constănțenilor cea mai bună veste a anului în ceea ce privește infrastructura din județ.

„O veste bună pentru toți cei care așteaptă realizarea drumului expres spre sudul litoralului. Consiliul Județean Constanța a emis certificatul de urbanism, ceea ce înseamnă încă un pas mare în realizarea acestui drum extrem de important.”, a declarat parlamentarul liberal.

„Voi urmări acest proiect îndeaproape și vă voi ține la curent cu evoluția acestuia, pentru că este un angajament asumat al PNL față de dumneavoastră. Consider că investițiile în infrastructura rutieră vor aduce beneficii și avantaje suplimentare. Nu doar că ne putem deplasa în siguranță și mai rapid dar vor fi și beneficii de ordin economic și de protejare a mediului. Mai puțin timp în trafic înseamnă mai mult timp pentru familie și cei dragi sau mai multe ore pe plajă pentru cei care ne vizitează în sezonul estival.”, a mai spus Marian Crușoveanu.

Liberalul a subliniat că investițiile de orice natură în județul Constanța sunt esențiale, căci astfel putem depăși unele decalaje, pe care le-am simțit cu toții, față de vestul Europei.

„Și Constanța poate fi o capitală europeană! Şi nu doar vara!”, este concluzia sa.

Articole similare:

Cea mai bună rută pentru drumul expres spre sudul litoralului

Marian Crușoveanu, PNL: „Bugetul elaborat de Guvernul României, pentru anul 2021, este unul al investițiilor istorice”


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.