Marian Crușoveanu: „Avem la dispoziție, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, 9,5 miliarde de euro pentru domeniul transporturilor, sumă impresionată din care să dezvoltăm infrastructura portuară din Constanța, Constanța Sud-Agigea sau Midia”

Ministerul Transporturilor a constituit, în premieră, un Colegiu Naval. Este un demers prin care se are în vedere consolidarea relațiilor dintre companiile și autoritățile implicate în domeniul naval.

Ministerul Transporturilor a constituit, în premieră, un Colegiu Naval. Este un demers prin care se are în vedere consolidarea relațiilor dintre companiile și autoritățile implicate în domeniul naval.

O primă ședință a avut loc în sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, zilele trecute.

În prezența reprezentanților instituțiilor centrale și locale, precum și a reprezentanților administrațiilor portuare, a instituțiilor implicate în transportul naval, a Consiliului Concurenței, a asociațiilor operatorilor portuari, a armatorilor, au fost discutate subiecte care țin de legislație, investiții şi mai ales de stadiul de elaborare a Strategiei Navale a României.

https://www.facebook.com/deputatMarianCrusoveanu

Din colegiu face parte și deputatul Marian Crușoveanu, PNL, care a oferit detalii despre cele discutate.

„Portul Constanța este motorul economiei locale și naționale a României, iar investițiile în infrastructura navală sunt obligatorii, astfel încât țara noastră să poată deveni un competitor, pe plan european, în domeniul de transporturi maritime. Avem la dispoziție, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, 9,5 miliarde de euro pentru domeniul transporturilor, sumă impresionată din care să dezvoltăm infrastructura portuară din Constanța, Constanța Sud-Agigea sau Midia, pentru a crește cota de schimburi de mărfuri. Voi contribui, prin sprijinul meu de parlamentar, la elaborarea de proiecte și modificări legislative, care au în vedere dezvoltarea infrastructurii portuare, pentru că orice investiție în acest domeniu, implicit, va însemna dezvoltarea județului Constanța.”, a precizat Marian Crușoveanu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Vă recomandăm și: Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Portul Constanța rămâne al României”

Sursă foto: Facebook/Marian Crușoveanu


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.