Marian Crușoveanu, candidat PNL la Camera Deputaților: „Vom construi drumuri noi în județul Constanța”

Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL Constanța, este candidat al partidului pentru o funcție de deputat.

Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL Constanța, este candidat al partidului pentru o funcție de deputat. Are mai multe proiecte concrete care vizează infrastructura județului, benefice atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști. Printre aceste proiecte se numără și construirea a două drumuri noi. Promite că vor fi gata în următorii patru ani.

Primul este în Mangalia.

„Actuala centură a orașului Mangalia a devenit stradă interioară a orașului. Orașul s-a dezvoltat, iar această centură s-a înglobat în rețea internă de drumuri”, spune Marian Crușoveanu.

A avut discuții cu primarul din Mangalia, Cristi Radu, care, în urma unor studii, a ajuns la concluzia că o nouă centură este extrem de binevenită.

„Ajută și la îmbunătățirea desfășurării traficului, ajută și mediul, calitatea aerului din oraș, dar și la siguranța traficului și a pietonilor. Este o investiție care trebuie făcută”, subliniază liberalul.

Oricine a trecut prin zonă, mai ales în timpul verii, știe că acest lucru este adevărat.

Cum poate să ajute viitorul deputat Marian Crușoveanu pentru a duce la îndeplinire acest proiect?

„Ce am făcut în calitate de consilier județean – adică implicare când mi-a fost cerut ajutorul de către primari – voi face și la nivel de Parlament. Voi merge și voi sta la ușile fiecărui ministru, acolo unde este nevoie, pentru a rezolva problemele locuitorilor județului Constanța, indiferent că sunt de la PNL sau PSD. Am fost consilier județean al tuturor constănțenilor, voi fi deputat al tuturor constănțenilor și, de ce nu, al tuturor românilor”, a punctat candidatul liberal, care este, de opt ani, consilier județean.

Alternativă spre sudul litoralului

Marian Crușoveanu se va mai lupta pentru un nou drum: unul care să facă legătură între municipiul Constanța și sudul litoralului, pentru a decongestiona actualul drum național, pe care, vara, circulația este un coșmar.

„Proiectul este intitulat oficial „Alternativa Techirghiol”. Este drumul care va decongestiona traficul spre și dinspre sudul litoralului. Va începe de pe Autostrada 4, de la viitorul nodul rutier de la Cumpăna, și se va descărca în sensul giratoriu din Olimp”, spune Marian Crușoveanu.

Alternativa Techirghiol
Alternativa Techirghiol

„Toată lumea, inclusiv politicieni, miniștri, când vine vara și stau la coadă cu orele pe drumul spre sudul litoralului spune că trebuie făcută o rută ocolitoare. Neapărat! Când ajung acasă uită. Noi, cei care trăim aici, în județul Constanța, ne lovim zi de zi de această problemă. Noi nu uităm!”, a adăugat.

Traseul va avea o lungime de circa 30 de kilometri. Va include și un nou pod peste canal.

Marian Crușoveanu a vorbit cu toți factorii de decizie, i-a prezentat proiectul și primului ministru, Ludovic Orban, pe care l-a convins de importanța sa, și a reușit să facă primii pași concreți: proiectul a primit finanțare. În prezent se lucrează la studiul de fezabilitate și proiectul. Această etapă va dura circa un an. Va urma apoi redactarea caietului de sarcini, apoi o licitație prin care se va desemna constructorul.

„Țin neapărat să realizăm acest proiect. A trecut destul timp! Au trecut 30 de ani, s-a promis în fiecare vară că se va face, dar nu s-a făcut nimic. Este momentul să se realizeze.”, a declarat, hotărât, Marian Crușoveanu.

Sens giratoriu în Mihail Kogălniceanu

Proiectele nu se opresc aici. Dacă vorbim numai de județul Constanța, liberalul propune și realizarea unui nou sens giratoriu, la intrare în comuna Mihail Kogălniceanu, între cartierul de case și fostele IAS-uri, dar și a unei treceri de pietoni. Oamenii traversează pe acolo, de nevoie, și se expun unui pericol imens. A avut discuții în acest sens cu primărița din localitate, Anca Belu, dar și cu oamenii din comună. Așa se nasc proiectele, spune, vorbind cu oamenii.

„Promit că mă voi implica pentru ca toate acestea să nu fie tergiversate. Mă voi asigura că vor fi duse la îndeplinire.”

Marian Crușoveanu, candidat PNL la Camera Deputaților

Dacă vreți să le vedeți realizate puteți vota lista PNL Constanța. Pe Marian Crușoveanu îl găsiți pe poziția a treia pe lista pentru Camera Deputaților, o poziție eligibilă.


Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.