Marian Crușoveanu către Claudiu Palaz: „Era Vrabie bun atunci când îi pupai mâna să vină în PMP?”

Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL, a reușit, printr-o postarea pe Facebook, să puncteze trei lucruri: să-l pună într-o lumină reală pe președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, să-l ironizeze și să pună punctul pe i.

„Unii oameni politici, care de ani de zile bântuie scena politică locală, au tendința să uite de la mână până la gură declarațiile pe care le fac. Cum se culcă, uită ce au spus. Cu alte cuvinte, azi te pupă, mâine te înjură. În Constanța avem un politician care, de ani de zile, se bate cu pumnul în piept ca lupul moralist, pe când el este definiția lipsei de respectare a legii, un gudurător pe lângă putere, o portavoce a PSD. Nu este vorba despre altcineva decât despre stimatul domn Palaz.”, scrie Marian Crușoveanu.

Potrivit acestuia, C. Palaz a prins voce, probabil la imboldul PSD, să mai spună și el ceva legat de situația de la Medgidia.

„Conflictul instituțional de la Medgidia își va găsi, cel mai sigur, rezolvarea pe cale naturală, prin votul alegătorilor, la alegerile locale. Acolo se va vedea cine are dreptate și cine nu are dreptate, cine se comportă violent, cine are proiecte, cine susține inițiativele cetățenilor. Tot acest zgomot public își va găsi atunci și răspunsul. Pe mine mă miră cum de acest profitor politic numit Palaz are curajul, tupeul de a vorbi despre moralitate. Omul care, ani de zile, a servit interesele PSD-ului, sub diferite forme și împrejurări, omul care a luat legea în derâdere, fie că vorbim despre celebrul picior de pod, fie că vorbim despre „furtul de curent”, de catargul ilegal construit sau de alte situații mai puțin cunoscute publicului larg. Eu îi fac o promisiune domnului Palaz: dacă el se retrage din funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean și renunță la protocolul de servitute față de PSD, eu voi cere personal punerea în discuție în cadrul PNL a comportamentului domnului Vrabie. Trecând peste această situație speculată, eu am totuși o întrebare: era Vrabie bun atunci când îi pupai mâna să vină în PMP? Domnule Palaz, această fotografie descrie cel mai bine caracterul sau perversiunea ta politică”, a punctat Marian Crușoveanu.

Foto credit: Ziua de Constanța

Citește și:

Cum cheltuie PSD și PMP 21 de milioane de lei din banii publici. Palaz și Făgădău, care-și spuneau „analfabet politic” și „șuț intelectual”, au devenit parteneri

Claudiu Palaz își apără partenerii din PSD: „Nu confundați PSD Constanța cu gruparea Mazăre – Strutinsky”

S-a rupt lanțul de iubire! Turcescu îi cere lui Palaz să renunțe la „alianța toxică” dintre PMP și PSD

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Marian Crușoveanu către Claudiu Palaz: „Era Vrabie bun atunci când îi pupai mâna să vină în PMP?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirusul a omorât în două luni cât gripa obișnuită în aproape șapte ani

Sat Apr 25 , 2020
Cât de periculos este coronavirusul? Ați auzit, probabil, voci care spun că este vorba despre o răceală banală și că mai mulți oameni mor din cauza gripei decât a Covid-19. Lucrurile nu stau deloc așa. Dimpotrivă! Am consultat datele oficiale publicate de către Centrul Național de Supraveghere și Control al […]
coronavirus