Marian Crușoveanu: „De 146 ani, PNL înseamnă trecut, prezent și viitor al României reformate, moderne și europene”

PNL a organizat, astăzi, un eveniment cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal și a comemorării a 200 de ani de la nașterea marelui om politic Ion C. Brătianu.

A avut loc la Muzeul Național „Brătianu”, celebra Vila Florica din Ștefănești, județul Argeș, care a fost deschis anul trecut, cu sprijinul președintelui PNL, Ludovic Orban, prim-ministrul României la acel moment.

„În jurul PNL, au fost conturate cele mai importante momente ale istoriei moderne ale țării noastre, de la instaurarea monarhiei, crearea României Mari, până la adoptarea primei Constituții și o serie de reforme de modernizare a instituțiilor statului. De asemenea, istoria PNL este și drumul României spre adoptarea valorilor democratice europene. Pe parcursul său istoric, PNL și-a asumat guvernarea în momente dificile și, prin liderii săi neconteniți, a promovat modernizarea statului și unitatea românilor. După 146 de ani de existență, ne aflăm într-un moment nou istoric. Astfel, PNL își asumă guvernarea într-un moment de criză sanitară, nemaiîntâlnit în ultimii 100 de ani, paralel cu obligația de a oferi românilor cel mai curajos plan reforme, dezvoltare și un parcurs european stabil. De 146 ani, PNL înseamnă trecut, prezent și viitor al României reformate, moderne și europene. La mulți ani, PNL! La mulți ani celor ce cred în #România puternică și respectată.”, a transmis, cu această ocazie, Marian Crușoveanu, parlamentar PNL.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un constănțean a reclamat la Poliție traficul infernal din Constanța VIDEO

Mon May 24 , 2021
Un constănțean a sunat la Poliția Rutieră Constanța pentru a reclama modul cum se circulă în municipiul Constanța. Un coșmar, în opinia sa. Acesta spune că, de câteva luni, a devenit insuportabil să conduci. „Unde naiba să sun și să urlu pentru idioțenia din trafic generată de reorganizarea circulației?! Că […]
trafic-casa-de-cultura-constanta