Marian Crușoveanu: „De 146 ani, PNL înseamnă trecut, prezent și viitor al României reformate, moderne și europene”

PNL a organizat, astăzi, un eveniment cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal și a comemorării a 200 de ani de la nașterea marelui om politic Ion C. Brătianu.

A avut loc la Muzeul Național „Brătianu”, celebra Vila Florica din Ștefănești, județul Argeș, care a fost deschis anul trecut, cu sprijinul președintelui PNL, Ludovic Orban, prim-ministrul României la acel moment.

„În jurul PNL, au fost conturate cele mai importante momente ale istoriei moderne ale țării noastre, de la instaurarea monarhiei, crearea României Mari, până la adoptarea primei Constituții și o serie de reforme de modernizare a instituțiilor statului. De asemenea, istoria PNL este și drumul României spre adoptarea valorilor democratice europene. Pe parcursul său istoric, PNL și-a asumat guvernarea în momente dificile și, prin liderii săi neconteniți, a promovat modernizarea statului și unitatea românilor. După 146 de ani de existență, ne aflăm într-un moment nou istoric. Astfel, PNL își asumă guvernarea într-un moment de criză sanitară, nemaiîntâlnit în ultimii 100 de ani, paralel cu obligația de a oferi românilor cel mai curajos plan reforme, dezvoltare și un parcurs european stabil. De 146 ani, PNL înseamnă trecut, prezent și viitor al României reformate, moderne și europene. La mulți ani, PNL! La mulți ani celor ce cred în #România puternică și respectată.”, a transmis, cu această ocazie, Marian Crușoveanu, parlamentar PNL.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.