Marian Crușoveanu, deputat PNL, demersuri pentru construirea unui sens giratoriu în dreptul stațiunii Costinești

Directorul DRPD Constanța, Marian Ichim, vice-primarul comunei Costinești, Gheorghe Mechenici, și deputatul PNL Marian Crușoveanu pun la punct detaliile despre sensul giratoriu din dreptul stațiunii

Pentru sporirea siguranței circulației rutiere, va fi construit un sens giratoriu pe E87/DN39, în dreptul comunei Costinești, a anunțat Marian Crușoveanu, deputat PNL.

În calitate de membru al Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Parlamentului României, acesta a avut o întâlnire de lucru cu directorul DRPD Constanța, Marian Ichim și cu vice-primarul comunei Costinești, Gheorghe Mechenici.

„La întâlnirea de astăzi, am discutat despre întărirea siguranței rutiere pe DN39, pentru că zona este cunoscută pentru numărul crescut de accidente rutiere. Până în momentul de față, au fost montați parapeți separatori din beton, care reprezintă primul pas pentru creșterea siguranței rutiere.”, a precizat Marian Crușoveanu.

Acesta a subliniat că #România este țara fruntașă, la nivelul Uniunii Europene, privind victimele rezultate în urma accidentelor rutiere. Doar în anul 2020, în țara noastră, și-au pierdut viața 1646 de persoane, în urma accidentelor rutiere, după cum reiese dintr-un raport al Uniunii Europene.

„Ca parlamentar ales în județul Constanța, urmăresc cu interes investițiile care au loc în infrastructura rutieră, pentru că sunt esențiale privind dezvoltarea țării noastre. Acest sens giratoriu, ce va fi construit în dreptul localității Costinești, va avea un rol extrem de important pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și, conform datelor existente până acum, documentația tehnică este realizată, iar până la finalul acestui an, se va construi sensul giratoriu.”, a punctat Marian Crușoveanu.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un oraș din România, peste Londra, Praga, Atena și Viena în topul celor mai bune destianții de vacanță

Thu Feb 10 , 2022
Europenii au votat cea mai bună destinație de vacanță de pe Bătrânul Continent, în anul 2022. În cursă au fost 20 de orașe, din care numai unul din România: Oradea. Acesta s-a clasat pe locul 6, devansând destinații turistice precum Londra, Praga, Viena, Atena, Roma și Istanbul. Lista completă și […]
Ljubljana