Marian Crușoveanu, deputat PNL: În această iarnă, românii vor avea căldură în case

Depozitele României sunt aproape pline cu gaze naturale, a anunțat Marian Crușoveanu, deputat PNL de Constanța.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, dă toate asigurările că în această iarnă, românii vor avea căldură în case. Sunt deja înmagazinate peste 3000,7 milioane de metri cubi de gaze naturale, un procent de aproape 98% din capacitățile României.

„Este o veste cât se poate de binevenită și pentru agenții economici, astfel că, în ciuda tuturor zvonurilor, țara noastră își asigură necesarul de gaze naturale pentru sezonul rece. În contextul actual în care statele europene caută soluții să protejeze economiile naționale, dar și proprii cetățeni, cazul României este unul pozitiv, această informație fiind confirmată de ministrul energiei.”, a subliniat Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O fetiță de 13 ani i-a scris lui Moș Crăciun: „Dacă poți, fă-o pe mama să mă sune, măcar atât”

mar nov. 8 , 2022
O fetiță de 13 ani pe care o crește doar bunica, într-un sat din România, i-a scris lui Moș Crăciun și a cerut un singur lucru: să își audă mama la telefon. Scrisoarea, publicată pe pagina de Facebook de Nicoleta Ioniță, fondatoarea și președintele Asociației Give & Help, a făcut […]

V-ar putea interesa și: