Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Județul Constanța își va întări poziția strategică în regiune, care va contribui la stimularea dezvoltării economice și a investițiilor”

Peste numai șapte zile, România va intra în spațiul Schengen aerian și maritim.

Deputatul Marian Crușoveanu, PNL, a declarat astăzi, pe pagina sa de Facebook, că, o dată cu acest lucru, „județul Constanța își va consolida statutul de poartă principală a Europei“ și, de asemenea, „își va întări poziția strategică în regiune, care va contribui la stimularea dezvoltării economice și a investițiilor”.

„Intrarea în #SpațiulSchengen, cu frontierele maritime și cele aeriene, va fi marcat de o serie de schimbări semnificative în ceea ce privește gestionarea securității la punctele de trecere a României. Din 31 Martie, controlul documentelor va fi eliminat, atât la plecarea de pe aeroporturile din România, cât şi la aterizarea într-un stat membru al spaţiului Schengen.

Această schimbare va aduce o serie de beneficii și oportunități, atât pentru #România, cât și pentru celelalte state membre ale Uniunii Europene, va consolida integrarea europeană și va contribui la fluidizarea transportului de mărfuri și persoane.

Fără doar și poate, această evoluție marchează un pas important pentru România, în procesul său de integrare europeană și poate fi văzută ca o confirmare a progresului pe care țara l-a făcut în domeniul securității și al respectării valorilor și standardelor europene.”, a declarat parlamentarul liberal.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Victorii mari pentru CS Medgidia la volei

Dum mart. 24 , 2024
Voleibalistele de la Clubul Sportiv Medgidia au obțin două victorii în primele două meciuri din Turneul Semifinal. Voleibalistele au obținut o victorie impresionantă și în primul meci, la Focșani, împotriva lui CSU Hygienium Galați! Cu un scor impecabil de 3-0, fetele au demonstrat determinare, siguranță și spirit de echipă! A […]

V-ar putea interesa și: